Many of them are "successful people" or "quasi successful people", they do not want to watch swiss breitling such an important item lost points. "Plum" and "Yingnage" is not in their eyes, at best a tissot". If you have enough bags, this person is worth your investment, Rolex breitling replica, OMEGA and Longines is a good choice. Rolex fake watches rolexis going to be five needle taste, OMEGA also drilled 21 Longines is best with Crocodile Leather Watchband that several.

APARTMAN TALIA - AGIA TRIADA -

 
 
Apartman se nalazi na oko 120 metara od plaže u stambenoj zgradi, na trećem (poslednjem) spratu.


Pogledajte galeriju slika


 
 Apartman se nalazi na oko 120 metara od plaže u stambenoj zgradi, na trećem (poslednjem) spratu.

Struktura apartmana: dve sobe, kuhinjski deo, kupatilo i velika terasa. U većoj sobi se nalaze dve sofe na razvlačenje, koje kada se razvuku služe za spavanje 4 osobe (pogledati fotografije). U maloj sobi se nalazi jedna sofa na razvalečenje. U kuhinjskom delu se nalazi veliki šporet sa ravnom pločom, veliki frižider sa delom za duboko zamrzavanje, sudopera i elementi  sa osnovnim kuhinjskim inventarom.. Kupatilo je malo sa tuš kadom, uz mogućnost korišćenja veš mašine. Iz obe sobe postoje vrata koja vode na veliku terasu koja je jednim delom pokrivena tendom i koja ima pogled ka moru (pogledati fotografije). Izmedju sobe i kuhinje i druge sobe i kuhinje nema vrata. Obe sobe su klimatizovane i obe imaju TV sa srpskim kanalima. Apartman ima internet wireless. 


Peškiri,toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Postoji mogućnost, parkiranja u neposrednoj blizini, na ulici ispred kuće.


APARTMAN TALIA - AGIA TRIADA:

  • Udaljenost od plaže: 120m

  • Wi-Fi: ima Wi-Fi

  • Klima: ima klimu

  • TV: ima TV sa srpskim kanalima

  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto

  • Spratnost: treći spratVAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta.