Dobro došli u Vojvodinu!

Rezervacija hotela širom sveta

Wiener Stadtische

Yuta

APR Market Tours DOO


Market Tours - Facebook

Turistička agencija

"Market tours"


 

VAŽNO! Podaci na našoj web stranici su informativnog a fotografije ilustrativnog karaktera, zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u prostorijama naše agencije.

>
Apartmani "ANEMOXADI"

Apartmani "ANEMOXADI"

Lokacija: Apartmani su smešteni na oko 100 m od plaže. Tri apartmanske kuće spojene pod jednim nazivom "Anemoxadi" (dobri vetar).

Smeštaj: Svi apartmani imaju spavaću sobu (sa francuskim ležajem 120 cm širine ili dva singl ležeja - u prizemlju), kuhinjski deo + dnevni boravak - jedna prostorija u kojoj se nalazi i TV, ležaj koji kada se rasklopi mogu na njemu spavati 2 osobe (pogledati fotografiju broj 16/62), kupatilo i balkon, wireless internet...


Svi apartmani su klimatizovani i klima je uključena u cenu.

 

POPUSTI ZA DECU: prvo dete do 12 godina plaća PREVOZ + 30 evra, a drugo deto do 12 godina plaća PREVOZ + 10 evra, u pratnji dve punoplatežne osobe. Cene prevoza su iskazane u cenovniku Grčka leto 2013.

SOPSTVENI PREVOZ: cena za sopstveni prevoz se umanjuje za 30 evra po osobi (za punoplatežne osobe), a za decu se umanjuje samo za prevoz.

Doplata za 1/1: s obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetni studio ili apartman koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana, po smeni.

U slučaju spajanja smena na našem autobuskom prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30€ po osobi. Umanjenje se ne odnosi na spajanje termina 09.09 – 29. 09.2014.

Pogledajte rasopred prostorija

Cene su izražene u evrima po osobi 
za PAKET ARANŽMAN = smeštaj (10 noći/11 dana) + bus prevoz

klikom na sliku pogledajte detaljnije cene

POPUSTI:  Za rane  uplate do 01.04.2014. odobravamo popuste kao što je naglašeno u tabeli.

POPUSTI ZA DECU: Za sve rane uplate do 01.04.2014. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo    prevoz, po cenama iz tabele prevoza.

Galerija

Podelite preko društvenih mreža